terça-feira, 18 de outubro de 2016

Cerimònia de lliurament del XVIè Premi de Traducció Giovanni Pontiero

La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Centro de Língua Portuguesa / Camões, IP em Barcelona tenen el plaer de convidar-vos a la cerimònia de lliurament del XVIè Premi de Traducció Giovanni Pontiero.
L’acte, que donarà a conèixer el guanyador o guanyadora del Premi, tindrà lloc el proper dia 27 d’octubre, a les 12h30, a l’Aula 004 de la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la UAB. Hi assistiran l’adjunta del Vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona, Dra. Maria Teresa Paramio; el Cònsol General de Portugal a Barcelona, Dr. Paulo Teles da Gama; el Degà de la Facultat de Traducció i d’Interpretació, Dr. Albert Branchadell; la Coordinadora de l’Ensenyament del Portuguès a Espanya i a Andorra i agregada per a assumptes d’educació del Camões – Instituto da Cooperação e da Língua, Dra. Filipa Soares; i la responsable del Centro de Língua Portuguesa/Camões – Instituto da Cooperação e da Língua em Barcelona, Dra. Catarina Castro.

La personalitat homenatjada en la present edició és el Dr. Ángel Marcos de Dios, Professor Catedràtic de la Universitat de Salamanca. Durant l’acte també hi haurà una actuació musical a càrrec de Mireia Latorre.
En l’edició d’enguany han participat un total de 14 traduccions al castellà d’obres literàries escrites originalment en llengua portuguesa.
El guanyador o guanyadora d’aquesta edició, el nom del qual es farà públic a la cerimònia de lliurament del premi, rebrà un xec per valor de 6.000 euros.

Sem comentários:

Enviar um comentário

Nota: só um membro deste blogue pode publicar um comentário.