quarta-feira, 9 de setembro de 2015

XV Premi de Traducció Giovanni Pontiero

Us recordem que la convocatòria del XV Premi de Traducció Giovanni Pontiero segueix oberta i que el termini per a enviar obres acaba el dia 18 de setembre. S'accepten a concurs les traduccions publicades entre l'1 de gener de 2013 i el 31 de desembre de 2014. El premi està organitzat pel Centro de Língua Portuguesa de Barcelona i la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i en aquesta edició es premiarà amb 6000 euros la millor traducció cap al català d'una obra literària escrita originalment en portuguès.

Consulteu tota la informació a la normativa del premi.
 _______________________________________________

Até ao próximo dia 18 de setembro está aberto o período de receção das obras concorrentes à XV edição do Prémio de Tradução Giovanni Pontiero, organizado anualmente pelo Centro de Língua Portuguesa / Instituto Camões de Barcelona e a Facultat de Traducció i d’Interpretació da Universitat Autònoma de Barcelona.

Na presente edição, o Prémio Giovanni Pontiero é destinado às traduções para catalão, publicadas entre os dias 1 de janeiro de 2013 e 31 de dezembro de 2014, de obras escritas originalmente em língua portuguesa. O valor do prémio é de 6 mil euros para o tradutor.

Vejam aqui o tríptico com as bases.

Sem comentários:

Enviar um comentário

Nota: só um membro deste blogue pode publicar um comentário.