terça-feira, 2 de junho de 2015

Curs intensiu de llengua portuguesa - estiu 2015

Des del Centre de Llengua Portuguesa / Instituto Camões de Barcelona tenim el plaer d’informar-vos que hem obert les inscripcions del curs intensiu de nivell elemental de portuguès que tindrà lloc aquest juliol a Barcelona.

El lloc on s'impartiran les classes són les instal·lacions del Centre d’Estudis Catalunya - CEDESCA, al carrer Pelai, núm. 42 – 2º (a pocs metres de Pl. Catalunya). 

CURS
CALENDARI
HORARI
PREU
Intensiu Nivell elemental
6 a 24 de juliol 2015
(60 hores)
De dilluns a divendres
de 17h00 a 21h00

350€

El preu del curs inclou l'assistència a classe i el certificat.

Podeu descarregar i imprimir el tríptic i el formulari de preinscripció a través dels següents enllaços:
 

Si teniu qualsevol pregunta, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic (i.camoes.fti@uab.cat) o del telèfon (93 586 88 41).
Durant el període d'inscripcions respectarem l'ordre d'arribada dels formularis de preinscripció i dels comprovants de pagament.  
___________________________________________

Desde el Centro de Lengua Portuguesa / Instituto Camões de Barcelona tenemos el placer de informaros de que hemos abierto las inscripciones del curso intensivo de nivel elemental de portugués que va a tener lugar el próximo julio en Barcelona.

El sitio donde se van a impartir las clases son las instalaciones del Centre d’Estudis Catalunya - CEDESCA, en la calle Pelai, núm. 42 – 2º (a pocos metros de Pl. Catalunya). 

CURSO
CALENDARIO
HORARIO
PRECIO
Intensivo Nivel elemental
6 a 24 de julio 2015
(60 horas)
De lunes a viernes
de 17h00 a 21h00

350€

El precio del curso incluye la asistencia en clase y el certificado.

Podéis descargar e imprimir el tríptico y el formulario de preinscripción a través de los siguientes enlaces:


Si tenéis cualquier pregunta, no dudéis en poneros en contacto con nosotros a través del correo electrónico (i.camoes.fti@uab.cat) o del teléfono (93 586 88 41).

Durante el periodo de inscripciones vamos a respetar el orden de llegada de los formularios de preinscripción y de los comprobantes de pago.

Sem comentários:

Enviar um comentário

Nota: só um membro deste blogue pode publicar um comentário.